Afscheid van wijkmanager Andre PaansDeze week gaat Andre Paans, wijkmanager van Nesselande met pensioen. Hij was 2 jaar wijkmanager van Nesselande en 6 jaar van Zevenkamp. Twee totaal verschillende wijken maar wel tegen elkaar aan gebouwd.

Andre wist met zijn kennis en ervaring als geen ander hoe het werkte binnen de gemeente Rotterdam. Hij heeft de afgelopen tijd o.a. de wijkraden geholpen met het formuleren van de wijkakkoorden en jaaractieplannen. De actiepunten die door de Wijkraad Nesselande zijn opgehaald bij de bewoners zijn door Andre op de juiste manier omgezet in actiepunten, waar de clusters van de gemeente volledig akkoord mee zijn gegaan. Goed nieuws dus voor Nesselande en alle bewoners! De eerste actiepunten zijn inmiddels al opgepakt door de gemeente.

Andre onderhield veel contacten in de wijk en wist altijd precies wat er speelde. Hij was met zijn markante verschijning altijd duidelijk aanwezig in een overleg en met een duidelijke mening maar met een hart van goud en altijd gericht op het beste eindresultaat.

Andre, bedankt voor al je hulp en geniet van je pensioen!

Lees ook het interview met Andre in het Algemeen Dagblad (premium):


https://www.ad.nl/rotterdam/wijkmanager-andre-was-geen-typische-ambtenaar-soms-moet-je-je-tanden-laten-zien~a556ffa2/

Binnenkort meer informatie over de nieuwe wijkmanager voor Nesselande.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *