700 ideeen voor invulling Kosboulevard Nesselande

Wat is er een grote hoeveelheid reacties ontvangen op de oproep om mee te denken!

Hier zijn ze bij stadsontwikkeling ontzettend blij mee en ze bedanken je voor het meedenken over de invulling van de Kosboulevard. Ruim 700 reacties zijn via mijn.rotterdam.nl, de postkaart, Facebook en Instagram binnengekomen. Er is een sterke voorkeur voor school, recreatie, sport en activiteiten voor in de avond en het weekend. Ze zijn blij verrast met de veelzijdigheid van de ideeën, van scooterstuntplaats tot schaatsbaan en van kinderboerderij tot aan klimbos. 🌳

Hoe gaat stadsontwikkeling nu verder?
Ze onderzoeken welke ideeën er op deze locatie mogelijk zijn. Het combineren van ideeën wordt ook onderzocht. Dus kunnen ze onderwijs met spelen verbinden of juist sport met cultuur? 📚🏋️ In het onderzoek houden ze rekening met de bestaande voorzieningen in de wijk.

Tot begin volgend jaar hebben ze nodig om verschillende varianten te maken van invullingen van de locatie. Vervolgens zullen ze onderzoeken welke varianten echt haalbaar zijn. Hierbij wordt ook naar financiële haalbaarheid gekeken. Hier hebben ze even de tijd voor nodig. In februari 2023 komen ze bij je terug met een tussenstand.

Meer informatie of op de hoogte blijven? Kijk op https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/kosboulevard

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar nesselandeSO@rotterdam.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *