Woensdag 5 juni Wijkdag op het Maltaplein van 11 tot 15 uur!Ga in gesprek over de toekomst van Nesselande, of rijd mee met de veegwagen en oefen met ‘vlam in de pan’. Het kan allemaal woensdag 5 juni tussen 11.00 en 15.00 uur.

Wijkraad Nesselande, gemeente, brandweer, politie en buurtpreventie zijn 5 juni op het winkelcentrum. De wijkraad wil met bewoners in gesprek over de toekomst van de wijk. Nesselande is rond de eeuwwisseling vormgegeven en is bijna af. Een goed moment om te kijken wat de wensen zijn voor de toekomst. De wijkraad werkt aan een visie voor Badplaats Nesselande 2050 en hoort graag ideeรซn van bewoners.

๐•๐ž๐ซ๐ฌ๐ง๐ž๐ฅ๐๐ž ๐š๐š๐ง๐ฏ๐ซ๐š๐š๐  โœ…
Sportdag met de straat of geveltuintjes. Heb je een idee voor de wijk? Ga 5 juni langs de mobiele Wijkhub. Je hoort dezelfde middag nog of je geld krijgt voor je idee. Je kan in gesprek met wijknetwerker Hennie van der Goot. Voldoet een plan niet helemaal aan de voorwaarden, dan kijkt de gemeente wat er wel kan. Meer weten of een idee indienen? Kijk op mijn.rotterdam.nl/link/initiatiefindienen.

Vragen over groen?
Wijktuinman Robert Willemse is er ook, om onder andere tips te geven over het vergroenen van de tuin. Hij legt ook uit hoe je zelf een stukje groen in de openbare ruimte kunt onderhouden. Je gaat in ieder geval met een gratis plantje naar huis.   

Buurtpreventie Nesselande
Vragen over veiligheid, kennismaken met het buurtpreventieteam of je direct inschrijven voor de buurtpreventie app, dat kan allemaal. Inschrijven kan ook via bit.ly/bpnaanmeld

Voor de kinderen is er een springkussen stormbaan aanwezig.

๐’๐œ๐ก๐จ๐จ๐ง๐ฆ๐š๐š๐ค๐›๐ž๐ฎ๐ซ๐ญ ๐Ÿงน
Nesselande krijgt deze week ook een flinke schoonmaakbeurt. De gemeente verhelpt kleine gebreken en maakt de straten schoon.

Meldingen over de buitenruimte kun je ook doorgeven via de MeldR app.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *