Status Flexwoningen Nesselande

Begin oktober stond de mobiele wijkhub op het bedrijventerrein. Het projectteam voor de flexwoningen heeft met de klankbordgroep die avond een rondje gelopen op het bedrijventerrein om een aantal punten door te nemen m.b.t. de flexwoningen. Vanuit de wijkraad waren Pieter (portefeuille Ondernemers) en Auke (portefeuille Buitenuimte en Veiligheid) aanwezig.

Een aantal aandachtspunten zijn besproken:

  1. Het ontwerp van de flexwoningen is besproken met de architect. De kleuren van de kozijnen en steenstrips zijn iets aangepast op verzoek van de wijkraad en bewoners. De kleuren zijn nu minder fel en ogen rustiger.
  2. Gesproken is over de groenvoorziening. De wijkraad heeft het verzoek gedaan om een vollere beplanting gezien vanaf de Laan van Magisch Realisme.
  3. De vergunning is aangevraagd in twee delen volgens de normale procedure.
  4. De wijkraad stelt voor om enkele bloembakken/betonranden te plaatsen op de strook met parkeerplaatsen tegenover de flexwoningen. Op die manier voorkomen we dat hier vrachtwagens geparkeerd gaan worden en er een onveilige situatie kan ontstaan.
  5. Na een jaar zal er een nieuwe parkeermeting plaatsvinden zodat bepaald kan worden hoeveel parkeerplaatsen er dan nog vrij zijn. Op deze avond waren er nog zo’n 300 parkeerplaatsen vrij op dit gedeelte van het bedrijventerrein.
  6. Er wordt nu regelmatig afval gedumpt op het bedrijventerrein. Met elkaar gaan we het bedrijventerrein schoon proberen te houden.
  7. In November zal er een nieuw overleg zijn met de klankbordgroep om o.a. het beheerplan te bespreken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *