Tweede ondernemersborrel Nesselande groot succes



De Wijkraad Nesselande organiseerde gisteren voor de tweede keer een ondernemersborrel in de wijk. Zo’n 75 ondernemers schreven zich in en het was dan ook gezellig druk bij Storm.

Een aantal ondernemers kwam aan het woord en vertelde iets over hun onderneming en wat ze kwamen halen of juist te brengen hadden voor andere ondernemers.

Alex Schulp is ondernemerscoach en begeleidde de avond waarin veel tijd was om te netwerken, er lekkere hapjes waren en een hoop gezelligheid. Visitekaartjes en telefoonnummers werden volop uitgewisseld.

De Wijkraad had ook 1 verzoek voor de ondernemers, met name die in de Horeca hoek: De wijkraad wil graag een wijkrestaurant terug voor ouderen in de wijk of in ieder geval meer mogelijkheden voor maaltijden voor ouderen. Er zijn nu twee initiatieven in de wijk voor maaltijden, 1 in de kristal en 1 in de Kerk van Nesselande. Beide zijn echter beperkt tot een kleine groep en maar 1 of 2 keer per maand. Een aantal horeca ondernemers stak zijn hand op om mee te denken hoe we dit zouden kunnen organiseren als bewoners en ondernemers onder elkaar.

Met een volle maag en een goed gevoel ging iedereen weer (op de fiets 😊) naar huis!

Zowel Alex Schulp als de wijkraad kijken terug op een geslaagde avond. Voor de wijkraad is het in contact brengen van ondernemers in de wijk 1 van de 45 actiepunten dit jaar en met twee geslaagde ondernemersborrels en gesprekken over het opzetten van een ondernemersclub in Nesselande is dit actiepunt ook meer dan geslaagd.

Namens de wijkraad, Pieter, Auke, Peter, Jan, Antoinette, Christiaan, Orgeon

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *